Een slim bedrijf is op zijn toekomst voorbereid

Vanzelfsprekend nemen wij, zoals elk financieel advieskantoor, de gebruikelijke financiële zaken op ons: de aangiften voor de omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. En maken we de jaarrekening op. Desgewenst nemen we het beheer van de gehele financiële administratie uit handen, van het verwerken van de facturen tot en met de salarisadministratie en het aanleveren van de loonstroken. 

Daarmee kunt u zich richten tot uw hoofdzaken, is uw administratie altijd up to date en voldoet u aan alle financiële en fiscale verplichtingen. Een uitstekende financiële administratie is een van de fundamenten van een gezond, groeiend bedrijf immers.

Uw succes ligt besloten in de cijfers

Wij weten echter, hoe u met deze cijfers structurele problemen oplost. En hoe u uw rendementsdoel en groeiambitie omzet in gerichte acties, waarmee u deze doelstellingen daadwerkelijk behaalt. Daar helpen wij u graag bij.

Onze financieel adviseurs maken elk bedrijf succesvoller door inzicht te geven in en advies te geven over de cijfers erachter, zodat daarop gericht gestuurd kan worden.

Video uitleg over financieel advies van EPM Advies

Grip op de toekomst

Een up to date administratie geeft te allen tijde inzicht in de cijfers. Met uw vaste financieel adviseur  bepaalt u de bedrijfsdoelstellingen, de te volgen strategie en welke bijbehorende analyses opgezet worden. In periodieke, bij voorkeur wekelijkse, managementinformatiecijfers, maakt uw adviseur de diverse rapportages op. Deze rapportages geven real time inzicht in uw (financiële) prestaties. Inzicht leidt tot het waarnemen van trends en het ontdekken van mogelijkheden, zicht op verbeteringen en geeft een extra motivatie om kansen te benutten. 

Uw financieel adviseur begeleidt de invulling en uitvoering van de strategie en het creëren van structuur voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Daarbij wordt hij of zij waar nodig ondersteund door specialisten, zoals een actuaris, (register)accountant, fiscalist, advocaat of jurist. 

De resultaten liegen er niet om

  • U hebt uw financiële zaken altijd up to date en inzichtelijk en voldoet aan uw (fiscale) verplichtingen

  • U kunt zich richten op uw dagelijkse core business

  • En gericht sturing geven aan het succes van uw bedrijf aan de hand van up to date cijfers

  • Met gevoel voor de menselijke kant van uw bedrijf. Cijfers zijn belangrijk, maar het nastreven van de ambitie en het uitvoeren van de daarbij behorende strategie mogen nooit ten koste gaan van de medewerkers

  • Het resultaat ziet u terug in meer structuur binnen het bedrijf, omdat u weet wat u te doen staat

  • En in positieve, groeiende bedrijfsresultaten op (korte en) lange termijn

  • Het bedrijf is bovendien wendbaar, toekomstbestendig en heeft een voorsprong op de concurrentie.

Samen zorgen we ervoor, dat uw bedrijf succesvoller wordt, waardoor de continuïteit op de lange termijn verbetert.