Ons team helpt je aan grip op jouw ondernemerssucces. Altijd.

Inmiddels is het u vast duidelijk: wij zijn geen ‘standaard’ financieel adviesbureau. U hebt immers geen ‘standaard’ bedrijf, maar bouwt aan een eigen, unieke ontwikkeling en dat genereert andere vragen en behoeften dan elk ander bedrijf.
Ons kleine team jonge, goed opgeleide mensen houdt zich dagelijks bezig met deze ontwikkeling en wensen, kijkend naar de cijfers achter de financiën. Deze zijn altijd actueel. Zij gebruiken de cijfers om daar op de korte termijn op te anticiperen en op de lange termijn op te sturen. Sommige financieel adviseurs zijn (tijdelijk) gedetacheerd bij een klant. Anderen zetten projecten en business cases op. Of runnen inmiddels een bedrijf. Stuk voor stuk ontwikkelen zij zich steeds verder om een waardevolle bijdrage te leveren aan de business en de maatschappij.

Wij creëren succesverhalen

Key in ons werk zijn de cijfers achter uw boekhouding, uw belastingaangiften en de jaarrekening. En daarop sturen wij. Wanneer u wekelijks uw cijfers bijhoudt, hebt u dé tool in handen om te sturen op continuïteit, toekomstbestendigheid en het succes van uw bedrijf. Kent u de knelpunten, kansen en mogelijkheden, dan hebt u al de helft van de oplossing. En weet u wat u te doen staat.

‘Wij schrijven geen geschiedenisboeken,’ zeg ik weleens, ‘Wij creëren succesverhalen en richten ons dus juist op de toekomst.’ En daar houden wij ons dagelijks mee bezig. Er is niets mooiers dan wegen te zoeken om bedrijven succesvol te maken en te houden. Om business modellen te ontwikkelen, die bedrijven en uiteindelijk de samenleving verder helpen. En ondertussen te zien hoe onze mensen zichzelf verder ontwikkelen en groeien. Financieel adviseurs, die altijd hun beste beentje voorzetten om onze missie elke keer weer te volbrengen. Bij een bedrijf dat al jaren bestaat, een startup of in een eigen ontwikkeld project of businessmodel. Iedereen bij EPM Advies opereert vanuit het besef dat we met ons werk bijdragen aan een betere wereld.’


Arno Driessen, oprichter en directeur EPM Advies

Hebt u een probleem, dat maar niet opgelost wordt? En vormt het een bedreiging voor de gezondheid van uw bedrijf? Wilt u grip hebben op de cijfers en daarmee uw succes? De toekomst altijd met vertrouwen tegemoet gaan, zonder hoge pieken en diepe dalen?

Is het antwoord ‘ja,’ neem dan contact met ons op.

Kom in contact met onze medewerkers.
Stuur ons een e-mail of bel ons op 088 323 3300

Madelon Driessen

Johan Nijenhuis