21 Augustus 2023 is het precies 10 jaar geleden dat EPM Advies BV werd opgericht. Destijds met doelstellingen die heden ten dage nog steeds actueel zijn en ook zullen blijven.
Menig externe onderneming geeft EPM Advies BV het vertrouwen om samen met hen de bedrijfsvoering en de bedrijfsrendementen te verbeteren. En met succes. Alle bedrijven die met ons samenwerken scoren aantoonbaar betere resultaten.
Dit doen we met jonge mensen die graag willen doorgroeien in uitdagende, verantwoordelijke, ambitieuze functies binnen of buiten ons bedrijf. Destijds begonnen we met 2 medewerkers, nu zijn we met zijn 15en.

Startups

We vinden het ook hartstikke leuk om nieuwe initiatieven aan te gaan. Ook dit kan onder de EPM Advies paraplu.
Voorbeelden: Greenlines Retail B.V., KSV Oost Nederland, EPM Truckwash, EPM Media, Plantjesmarkt & de Brug. Allemaal succesvolle startups.
En we groeien gewoon door. Met jonge, enthousiaste, ambitieuze mensen. Binden en boeien kennen we uit de managementboeken.
Wij voegen hieraan toe: werken in een prettige sfeer met een beetje zelfspot en een stukje humor. Maakt het leven wel zo interessant, boeiend en gewoon leuk.
Nieuwsgierig: bel of mail ons even. Wij kunnen veel meer dan U denkt.
Wij danken iedereen die ervoor zorggedragen heeft dat we deze kleine mijlpaal mogen beleven.